Bee-Bot kaarten Sint & Kerst

Te gebruiken met een transparante Bee-Bot mat 6 x 4 vakken.

Duurzaam en degelijk en elk jaar weer opnieuw actueel: themakaarten Sint en Kerst.

De set ‘Sinterklaas’ bevat 24 kaarten voor de mat. Deze kaarten worden onder of in een transparante (vakken)mat geplaatst. Daarnaast bevat de set 45 opdrachtkaartjes. De kaarten variëren qua moeilijkheidsgraad, zowel op het vlak van programmeren als lezen. Er zijn opdrachtkaarten met afbeeldingen en opdrachtkaarten met tekst, zodat de leerlingen echt oefenen met het lezen van de woorden. Deze set is uitstekend bruikbaar in de groepen 1/2 en 3.

De set ‘Kerstmis’ bevat 24 kaarten voor de mat. Deze kaarten worden onder of in een transparante (vakken)mat geplaatst. Daarnaast bevat de set 45 opdrachtkaartjes. De kaarten variëren qua moeilijkheidsgraad, zowel op het vlak van programmeren als lezen. Er zijn opdrachtkaarten met afbeeldingen en opdrachtkaarten met tekst, zodat de leerlingen echt oefenen met het lezen van de woorden. Deze set is uitstekend bruikbaar in de groepen 1/2 en 3.

De prijs voor een losse set Sint of Kerst bedraagt €19,95 inclusief BTW*. De prijs voor de combiset Sint + Kerst bedraagt €35,00*.

* Om de kaarten en de opdrachtkaartjes voordelig te kunnen aanbieden, worden ze als boekje geleverd. Dit scheelt namelijk fors in drukwerkkosten. Je zult de set dus zelf even moeten snijden. Een eenmalige tijdsinvestering, voor jarenlang plezier.

Voorbeeld kaart Sint

Afbeelding 1 van 8