Diensten

Ik ontwerp niet alleen lesmateriaal, maar ik verzorg ook workshops ICT, ICT-practica voor leerlingen en lessen digitale geletterdheid op scholen. Je kunt me benaderen als school of als stichting als je meer wilt weten over de inzet van digitale geletterdheid in het basisonderwijs. 

Daarnaast verzorg ik ICT-practica voor leerlingen uit verschillende groepen. Een ICT-practicum bestaat uit verschillende lessen, verdeeld over verschillende dagdelen. De leerlingen rouleren in kleine groepjes langs verschillende lesmaterialen op het vlak van ICT. Zo krijgen ze de kans om met alle materialen te werken en te experimenteren. Het ICT-practicum kan worden gecombineerd met een les of lessen digitale geletterdheid.

Tot slot verzorg ik lessen digitale geletterdheid op scholen. Deze lessen bestrijken de verschillende domeinen van digitale geletterdheid: ICT basisvaardigheden, mediawijsheid, computational thinking en informatievaardigheden. Er zijn verschillende lessen, geschikt voor verschillende groepen. De lessen zijn een combinatie van inhoudelijke informatie gecombineerd met doe-opdrachten of een creatieve verwerking. De lessen kunnen ook worden gecombineerd met een ICT-practicum.

Neem bij vragen of interesse contact op via het contactformulier.