Bee-Botmat ‘Stad’

Bee-Botmat + opdrachtkaarten voor Bee-Bot, Blue-Bot en Primo Cubetto

De Bee-Botles stad bestaat uit een mat en 34 opdrachtkaarten, die variëren in type opdracht en niveau. De mat is ontworpen op basis van de ontwikkelingskenmerken van jonge kinderen. Op de mat staan voor kinderen herkenbare figuren, symbolen en logo’s. De kinderen programmeren de robot van het ene element naar het andere; zo trainen ze tegelijkertijd hun visuele waarneming. Op de mat staan ook letters en cijfers, verkeersborden, vlaggen en een matrix. Zo kunnen (oudere) kinderen uit groep 3 – 5 ook prima met de mat aan de slag, bijvoorbeeld door woorden en sommen te maken, of een matrixopdracht op te lossen. Kinderen kunnen werken aan de hand van de verschillende opdrachtkaarten; de oplossingen van deze kaarten staan op de achterzijde. Ze kunnen natuurlijk ook zelf aan de slag, door met Bee-Bot woorden of sommen te maken.

  • De mat is vervaardigd uit dik en solide vloerzeil. Dit maakt de kwaliteit van de mat heel hoog.
  • De mat is makkelijk en compact op te rollen, maar ligt na het uitrollen altijd direct vlak.
  • De mat is geheel kreukvrij en gemakkelijk te reinigen met een sopje.
  • Kinderen kunnen op de mat zitten of lopen, zonder dat deze scheurt of kreukt.
  • Naast het gebruik als ondergrond voor de Bee-Bot, Blue-Bot of Primo Cubetto kan de mat ook prima worden ingezet als speelmat voor auto’s of blokken.

Deze mat met de afmetingen 117 x 82 cm wordt geleverd in een handige opbergkoker. Bij de mat horen 34 gedifferentieerde opdrachtenkaarten in een opbergdoosje. De totaalprijs van de set bedraagt € 124,95 inclusief BTW. De set bevat geen robot. Bestel de set hier!

Bekijk een online demonstratie van deze mat van meester Sander in dit filmpje!

Meer tips over het werken met deze mat via de review van Juf Bianca: Beebots – Hoe zet je ze in bij kleuters?